CAD 3D parametric

Odata cu achizitia de catre 3D Systems in 2011, Alibre Design a fost integrat in familia Geomagic, devenind Geomagic Design ! Amanunte aici.

Alibre Design, acum Geomagic Design, este un pachet software pentru modelarea asistata de calculator a solidelor, comercializat la un pret de cost semnificativ mai mic decat al produselor concurente din aceiasi gama. Pretul de achizitie al produsului este de numai 1920 EUR !

Aici puteti sa va inregistrati si sa descarcati fisierul de instalare pentru testarea programului pe o perioada de 30 de zile. • Geomagic Design reprezinta o solutie CAD 3D parametrica mid-range, care permite rezolvarea majoritatii problemelor legate de proiectarea, modelarea, si analiza produselor firmei dumneavoastra.
 • Geomagic Design permite realizarea precisa a proiectelor 3D, atat piese individuale cat si ansambluri, precum si generarea asociativa, pe baza modelelor 3D a desenelor 2D de executie si de ansamblu.
 • Programul este realizat in forma modulara, incluzand module de modelare 3D a pieselor individuale, de modelare a ansamblurilor, de desenare 2D, de modelare a pieselor din tabla (sheetmetal), de reprezentare fotorealista (randare), de analiza si simulare a miscarilor. Facilitatile produslui sunt prezentate aici.
 • Pretul pachetului este de 1920 EUR. Mai multe despre facilitatile produsului gasiti aici.


 • Pe langa modelarea parametrica 3D a pieselor si ansamblurilor si realizarea desenelor de executie, programul ofera multe facilitati suplimentare.
 • Facilitatile de import/export din/in formate CAD neutre (stp, igs, sat, stl si altele), reprezentarea fotorealista a pieselor prin randare (modulul Keyshot for Geomagic Basic) sunt numai cateva dintre facilitatile produsului.
 • Modelarea pieselor din table subtiri (modulul Sheetmetal), analiza cinematica si dinamica a miscarilor (modulul Dynamic for Geomagic Design), gestiunea integrata a proiectelor si resurselor (modulul TeamPlatform), import/export din/in formatele native ale altor programe CAD (modulul Translate) sunt cateva dintre facilitatile prezente in versiunea Geomagic Design.
 • Facilitati avansate de salvare a proiectelor in format pdf si biblioteci de componente standard cu milioane de piese din practic orice ramura industriala (modulele Geomagic Design Library si TraceParts Library) sunt de asemenea disponibile.
 • In program sunt incluse tutoriale cuprinzatoare, care ghideaza utilizatorul pas cu pas in modul de lucru al programului, pentru a deveni eficient intr-un timp cat mai scurt. Pe langa tutorialelele incluse in program, exista numeroase tutoriale on-line care pot fi accesate cu usurinta, din interfata programului.
 • Programul contine un sistem detaliat de help, care poate fi instalat local sau poate fi accesat on-line. De asemenea, programul este livrat cu un manual de utilizare in format pdf.
 • De asemenea, programul dispune de posibilitatea suportului on-line, configurat sub forma unui serviciu de mesagerie instantanee pe Internet, unde utilizatorii pot solicita asistenta de la expertii si consultantii Geomagic┬«.
 • O prezentare detaliata a facilitatilor programului gasiti aici.