Despre noi

Despre noi

Distribuim pe piata romaneasca solutii software CAD/CAM.


NOUTATI


SprutCAM 15 !
A fost lansata versiunea 15 ! Amanunte aici.

Cateva dintre noutatile introduse in versiunea 15:
• modul de modelare 3D parametric
• posibilitatea de prelucrare a mai multor piese in acelasi proiect
• modulul Machinemaker pentru roboti inclus in program
• optimizarea traiectoriilor pentru prelucrari in 5 axe (eliminarea coliziunilor), dupa generarea acestora
...si multe altele.

SprutCAM

SprutCAM – programarea prelucrarilor prin frezare 2-5 axe, strunjire, electroeroziune, prelucrari aditive, prelucrari cu roboti industriali –
descarca versiune de evaluare de pe site-ul producatorului.

Alibre Design

Alibre Design pachet CAD pentru modelarea 3D a pieselor si ansamblurilor si realizarea desenelor 2D de ansamblu si de executie – descarca versiune de evaluare de pe site-ul producatorului.

JETCAM

JETCAM – programarea prelucrarilor prin debitare cu fascicul energetic (oxy-gaz, plasma, laser, jet de apa) si prin stantare CNC (punching) – nu exista versiuni de evaluare.

ZW3D

ZW3D – pachet integrat CAD/CAM pentru modelarea 3D a pieselor si ansamblurilor si realizarea desenlor 2D de ansamblu si de executie (permite lucrul cu suprafete, cu nori de puncte proveniti din scanare 3D, include module specializate si biblioteci pentru matrite) si pentru programarea prelucrarilor prin frezare si strunjire descarca versiune de evaluare de pe site-ul producatorului.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.