ZW3D

Pachet CAD/CAM complet

ZW3D este un pachet complet CAD/CAM, provenit din dezvoltarea VX CAD/CAM. Pachetul include diverse module, pentru modelarea hibrida (cu solide si suprafete) a pieselor individuale si ansamblurilor. Sunt incluse module specializate pentru proiectare matritelor, lucrul cu nori de puncte, randare si multe altele. Programul permite proiectarea proceselor tehnologice si generarea programelor pentru prelucrari prin frezare in 2 pana la 5 axe
Aici puteti sa va inregistrati si sa descarcati fisierul de instalare pentru testarea programului ZW3D pe o perioada de 30 de zile. Nu uitati sa introduceti o adresa de e-mail valida.

 • ZW3D este bazat pe nucleul OverdriveTM, permitand modelarea hibrida, atat cu solide cat si cu suprafete. Programul va poate asista pe parcursul inregului ciclu de viata al produsului, de la proiectarea pana la fabricarea acestuia.
 • ZW3D permite proiectantilor sa lucreze simultan cu entitati de tip retele (wireframes), solide si suprafete de tip free-form de clasa A, totul in mod parametric. Pachetul include de asemenea instumente care permit moduri de lucru de tip inginerie concurenta si colaborativa.
 • Programul este realizat in forma modulara si oferit in patru variante, Lite, Standard, Professional si Premium. Amanunte despre facilitatile prezente in fiecare varianta gasiti aici.
 • ZW3D permite modificarea si manipularea atat a modelelor deschise cat si inchise, prin tehnologia de editare directa SmoothFlowTM. O suita de comenzi intuitive si ergonomice faciliteaza combinarea modelarii parametrice cu cea directa, pentru o cat mai buna productivitate.
 • Tehnologia BurstTM permite crearea si manipularea cu usurinta si rapiditate a ansamblurilor de foarte mari dimensiuni, fara limitari legate de memoria computerului. Biblioteca PartSolutionsTM asigura accesul instantaneu al utilizatorului la piese tipizate, din fabricatia a diversi producatori.
 • ZW3D permite importul datelor de tip nori de puncte, obtinute prin scanarea 3D a obiectelor fizice si incorporarea acestora in modelele 3D. Tehnologia de reverse engineering permite de asemenea rafinarea modelului obtinut, prin micsorarea pasului de disretizare a retelelor, prin constructia de suprafete sau prin umplerea golurilor.
 • Utilizatorul poate remedia erorile aparute la importul modelelor, cu ajutorul a numeroase functii de corectie a geometriei. Astfel, pot fi unite suprafete, pot fi umplute golurile dintre acestea printr-o noua suprafata si poate fi analizata topologia unei suprafete, cu indicarea tolerantelor.
 • ZW3D include numeroase functii specializate pentru proiectarea matritelor, pornind de la modelul 3D al piesei. De asemenea, programul include un modul specializat pentru inserarea elemtelor tipizate pentru matrite (coloane de ghidare, canale de racire, stifturi de centrare, etc).
 • Schimbul de date cu alte programe CAD/CAM este facil, ZW3D putand lucra cu formate CATIA, NX, Pro/E, SolidWorks, Parasolid, STE, IGES, STL, DWG si altele.
 • Modulul CAM al ZW3D permite proiectarea tehnologiilor de prelucrare si generarea programelor pentru prelucrari CNC prin frezare in 3 axe. Este realizata o analiza automata a modelulul piesei, fiind identificate automat entitatile de tip insula, buzunar, gaura. Este de asemenea analizata topolgia suprafetelor care compun modelul, ceea ce faciliteaza alegerea optima a strategiei optime de prelucrare.
 • ZW3D include de asemenea un modul optional pentru prelucrari continue, prin frezare, in 4 si 5 axe.
 • ZW3D include numeroase tutoriale pentru instruirea utilizatorului. Pe langa tutorialele in format pdf, in program este inclus modulul Show’n TellTM, in care tutorialele sunt realizate sub forma unei carti 3D. Utilizatorul este ghidat, interactiv, in procesul de instruire, pe ecranul computerului fiind disponibile simultan atat instructiunile cat si comenzile pentru realizarea modelelor 3D.

O prezentare detaliata a modulelor existente in fiecare varianta gasiti aici.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.